over Regentesse

De dood is een onontkoombaar aspect van het leven. Wij kunnen de dood niet vermijden en evenmin de pijn waarmee deze scheiding gepaard gaat. Onverwacht of na een ziekbed, het overlijden van een dierbare voelt meestal als een overval. Juist wanneer emoties u overspoelen, kunt u alle steun gebruiken.

Wij steunen u door er te zijn, af te stemmen en ons steeds te realiseren: ‘wat is er hier en nu nodig’. Wij dragen zorg voor een herkenbare manier van afscheid nemen; daardoor is elke uitvaart anders. Wat blijft is aandacht, integriteit en daadkracht.

Vanuit de visie dat de dood een plek in ons leven mag krijgen, organiseren wij samen met u het afscheid. De dagen rondom het sterven zijn vaak zo intens en intiem, dat er meer mogelijk is dan u denkt. Onze zorg is dat u in liefde en met waardigheid afscheid kunt nemen van uw dierbare; op een wijze die recht doet aan het leven en sterven van wie u zo lief was. Hoewel het verzorgen van de overledene, de opbaring en het regelen van de complete uitvaart vaak onder tijdsdruk moet gebeuren, proberen wij hier toch zoveel mogelijk rust in te brengen.